Ace Group, full-service internetbureau

Toename online verkoop

Het online verkopen van producten is bijna net zo gewoon als het verkopen in een normale winkel. Verkopen via internet is alleen makkelijker en goedkoper. Betaal online en veilig en u krijgt de producten thuisbezogd. Ace Group heeft veel ervaring met de ontwikkeling van webshops.

nopCommerce

De basis van onze webshops is nopCommerce. Dit is een .NET open source pakket met veel functionaliteiten. Naast de standaardfunctionaliteiten is het altijd nog mogelijk om maatwerk te integreren.

Online betaalsystemen

We bieden - in samenwerking met payment provider Buckaroo - diverse online betaalsystemen. Denk hierbij aan iDeal, creditcards, overboekingen, automatisch incasso, achteraf betalen en meer.

Het complete betalingsproces vertrouwen we toe aan Buckaroo. Zodra een order betaald is, veranderen we automatisch de status, zodat u direct van iedere bestelling de betaalstatus kent.

Strategisch advies

Wilt u hulp bij het opzetten van een webshop of het uitbouwen van uw e-commerce activiteiten? Maak gebruik van jarenlange kennis en ervaring van Ace Group, want wij hebben al talloze succesvolle webshops in de markt gezet. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Relevante projecten

Webshop KippenloopWebshop Kippenloop

Webshop Kippenloop

De Kippenloop is een groot wandelevenement, waar jaarlijks duizenden deelnemers uit heel het land en zelfs omringende landen aan mee doen. De organ...

Lees verder
EasyshoppingEasyshopping

Easyshopping

In opdracht van communicatiebureau Smidswater uit Den Haag ontwikkelde Ace Group een e-commerce platform voor Easyshopping, een concept van NSI. NS...

Lees verder
Measurement Plan RJ BodywearMeasurement Plan RJ Bodywear

Measurement Plan RJ Bodywear

Voor de webshop van RJ Bodywear ontwikkelden we een measurement plan. Dit is een jonge dienst in de online marketing branche met als doel om versch...

Lees verder
Webshop Ben BorstWebshop Ben Borst

Webshop Ben Borst

Ontwikkeling van de webshop van Ben Borst. De webshop biedt een breed assortiment exclusieve herenmode voor de stijlbewuste man.

Lees verder
Webshop Sportus.nlWebshop Sportus.nl

Webshop Sportus.nl

Ontwikkeling en beheer van de webshop van Sportus.nl. Sportus.nl is sinds 1999 de specialist op het gebied van Sport en Retro Fashion. Sportus.nl l...

Lees verder