Ace Group, full-service internetbureau

Tuinvoorbeelden

Een belangrijke functionaliteit op de website is het tonen van tuinvoorbeelden. Volgens de statistieken blijkt dat dit altijd al een geliefde bezigheid is geweest van bezoekers. In de nieuwe website is er daarom voor gekozen om de tuinvoorbeelden nóg meer onder de aandacht te brengen. Ace Group laat zich niet leiden door gevoel, maar kent de doelgroep, weet zij belangrijk vinden (dankzij de statistieken) en richtte daar de website op in. Op de website krijgen de bezoekers een goed inzicht in de kwaliteiten van Visser Tuinen. Om de drempel te verkleinen, hebben we verschillende contactmogelijkheden aangemaakt, zodat bezoekers worden gestimuleerd om daadwerkelijk die stap te zetten.

Lokale vindbaarheid

Visser Tuinen is op zoek naar particulieren en bedrijven in de nabije omgeving, die willen genieten van een goed verzorgde, mooie tuin. De zoekmachine activiteiten zijn daarom gericht op gemeenten in een straal van 15 kilometer vanaf Leimuiden. Door specifiek te durven zijn, komen sneller de juiste bezoekers op de website. Ook is het gemakkelijker om een goede vindbaarheid te behalen.

Juist door strategisch te denken en daar de website op af te stemmen, heeft Visser Tuinen al jarenlang plezier van de website, want die genereert business. Daarom is Visser Tuinen al zo lang een trouwe opdrachtgever van Ace Group!

Bekijk dit project