Ace Group, full-service internetbureau

Sinds de verhuizing naar het nieuwe pand, moest alles nieuw. Dus ook de website. Het webdesign is niet van onze hand, maar we hebben wel geadviseerd in dit eerste traject. Op afronding van het adviestraject en het webdesign heeft Ace Group de techniek naadloos hierop afgestemd.

Laten zien wat je kunt betekenen

Interplan verzorgt calculaties voor grote opdrachtgevers, maar dit kwam onvoldoende uit de verf. We hebben stilgestaan bij de informatiebehoeften van de doelgroep. Zodra zij op de website van Interplan komen, moeten zij direct in één oogopslag kunnen zien, wat Interplan voor hen te betekenen heeft.

Umbraco

Het beheer van de website is ondergebracht in CMS Umbraco. Hiermee is Interplan in staat om elke letter van de website te kunnen beheren. Door het grote gebruiksgemak kunnen meerdere personen onderhoud plegen aan de website. Het toevoegen van referenties is een peulenschil en dit helpt Interplan weer verder om met gemak de website te blijven uitbreiden. Zodoende blijft de website voor de (nieuwe) opdrachtgevers interessant én vergroot de website de vindbaarheid in Google.

Bekijk dit project