Ace Group, full-service internetbureau

SEOshop

Ace Group is sinds 2016 partner van SEOshop, een SaaS-applicatie (Software As A Service) voor webshops. De basis van SEOshop is zeer compleet en is aan te vullen met plug-ins. Er zitten wel wat beperkingen aan SEOshop, maar in geval van Multi Meubel paste de oplossing naadloos.

Custom template

SEOshop biedt honderden templates aan, maar Ace Group houdt ervan om toegevoegde waarde te bieden. We ontwikkelden een eigen template, geheel in de vormgeving van Multi Meubel. Voor elke webshop geldt det het onderscheidend vermogen van doorslaggevend belang is. De USP's van Multi Meubel moeten direct zichtbaar zijn, zodat klanten online snel en eenvoudig kunnen bestellen en daarbij mogen vertrouwen op de service en kwaliteit van Multi Meubel.

Online marketing

Na lancering van de webshop is Ace Group begonnen met de online marketing van de webshop. SEOshop biedt hiervoor vele mogelijkheden, maar het gaat om de kennis en expertise om daar goed mee om te gaan. Binnen enkele weken behaalde de webshop hoge rankings in Google. Ace Group gaat actief aan de slag met online marketing met als doel om de omzet van de webshop te vergroten.

Bekijk dit project