Ace Group, full-service internetbureau

Ace Group is een Katwijks bedrijf en wilden graag onze kennis en expertise aanbieden voor een lokaal initiatief. Toen de Kippenloop op ons pad kwam, waren we het er snel over eens. Het webdesign is verzorgd door het Katwijkse webdesignbureau Buro Brein.

Webshop

Toegangskaarten van de verschillende afstanden zijn te koop via webshop. In januari 2016 ging de nieuwe webshop live en binnen 4 maanden was het evenement uitverkocht. De merchandising en de donaties verlopen via hetzelfde bestelproces. Omdat het evenement maar een maximaal aantal deelnemers mag hebben, is een limiet ingebouwd, die automatisch de verkoop van toegangskaarten uitzet; uiteraard gaan donaties en de verkoop van merchandising gewoon door.

Organisatie ontlasten

De Kippenloop bestaat uit vele vrijwilligers, maar het bestuur telt enkele hoofden, die volledig de kar trekken. Ace Group denkt met hen mee en biedt oplossingen aan, die repeterende processen automatiseren of het exporteren van data vereenvoudigen. Wat hen voorheen dagen werk in beslag nam om de juiste exportbestanden samen te voegen, is nu slechts een druk op de knop.

Ook voor de toekomst zien we meer mogelijkheden om de organisatie verder te ondersteunen. Niet alleen ontlast Ace Group de werkdruk, maar zorgt er ook voor dat de huwelijken van de vrijwilligers behouden blijft, want ze houden meer tijd over voor hun gezin.

Bekijk dit project