Ace Group, full-service internetbureau

Meerdere meertalige websites in één applicatie

Dat Umbraco een krachtig en flexibel CMS is, blijkt wel voor de oplossing die we Koningshof Groep hebben geboden. In de toeristische sector moeten websites wel meertalig zijn. Elke website is in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. Omdat de vakantieparken een uniforme uitstraling hebben, ontwikkelden we een centraal webdesign maar waarmee elk vakantiepark zijn eigen identiteit behoudt. De website van Huys te Britten is dan wel anders, maar ook dat behoort allemaal tot de technische mogelijkheden.

Diverse koppelingen

De boekingen verlopen via AICN, de reviews komen van Zoover en TripAdvisor en het weer via Buienradar. Al die data wordt via geautomatiseerde processen opgehaald en verwerkt in CMS Umbraco. Uiteraard zit hier wel een controleslag tussen, zodat niet alle data klakkeloos wordt overgenomen. We maken het voor de organisatie eenvoudiger om de website te verrijken. Juist dit soort werkzaamheden gaan uiteindelijk zijn aandacht verliezen, waardoor de kans op verouderde content op de website toeneemt. Door dit werk te automatiseren, hoeven de webbeheerders alleen nog de nieuwe informatie te controleren en dat neemt minder tijd in beslag. Dergelijke koppelingen besparen veel tijd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. We importeren de data van derden altijd in de eigen database voor een meer stabiele weboplossing.

Ace Group is trots op het behaalde resultaat met een professioneel webdesign (in samenwerking met Buro Brein), geoptimaliseerd voor mobiel verkeer, goede rankings in zoekmachines en hogere bezoekersaantallen.

De websites binnen deze webapplicatie