Ace Group, full-service internetbureau

Mobiele optimalisatie

Dankzij de statistiekeen weten we dat de meeste bezoekers de website bezoeken op een desktop-computer, maar de mobiele gebruikers nemen snel in aantal toe. Met alleen een responsive webdesign was Dutch Flower Group er nog niet, want dit is slechts een onderdeel van de totale noemer van 'Mobiele optimalisatie'. Daarbij houden we ook uitvoerig rekening met laadtijden, omdat mobiele apparaten niet zo krachtig zijn.

Websites die zijn geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers zijn ook gebruiksvriendelijk voor desktop-computers. Google stimuleert dit ook en beloont websites met hogere rankings wanneer beschikken over zij snelle laadtijden.

Centrale vacaturebank

De Dutch Flower Group is een familiebedrijf met daaronder nog eens 30 bedrijven. Al die bedrijven plaatsen hun vacatures op de website van Dutch Flower Group. CMS Umbraco kent standaard een uitgebreid rechtensysteem op het gebruikersbeheer. Voor alle bedrijven is een medewerker aangewezen, die alleen de vacatures op dfg.nl beheert en niet bij de andere informatie kan komen.

Bekijk dit project