Ace Group, full-service internetbureau

In samenwerking met Mooij Ontwerp (verantwoordelijk voor webdesign) ontwikkelde Ace Group de nieuwe website van Stichting Bredebuurtschool Den Haag.

Gridsstructuur

CMS Umbraco ondersteunt de zogenaamde gridsstructuur. De opdrachtgever is daarmee in staat om elke webpagina naar eigen inzicht in te richten. Ace Group ontwikkelde verschillende macro's, om webpagina's op te kunnen bouwen met verschillende blokken. Dit kunnen blokken met nieuws, vacatures, foto's, YouTube-video's en dergelijke zijn. Een gridsstructuur biedt ongekende vrijheden en flexibiliteit.

Afgeschermde omgeving

In de eerste fase stond de ontwikkeling van de nieuwe website centraal. In het vervolgtraject gaan we verder met het aanbieden van een afgeschermde omgeving, waarin scholen, studenten en medewerkers van Stichting Bredebuurtschool Den Haag mee kunnen werken. CMS Umbraco ondersteunt verschillende rollen, dus zodra een gebruiker ingelogd is, toont de webapplicatie alleen die functionaliteiten die aan zijn of haar rol gekoppeld is. Een medewerker kan bijvoorbeeld urenregistraties invoeren en interne documenten downloaden (extranet-functionaliteiten) en een student kan alleen zijn of haar profiel bijwerken, zodat deze door scholen gevonden kan worden.

De kracht van Ace Group is dat wij weboplossingen ontwikkelen, die naadloos aansluiten op de werkwijze van de gebruiker. Het bieden van maatwerk levert zoveel voordelen op, dat het de investering snel terugverdient.

Bekijk dit project