Ace Group, full-service internetbureau

Mobile-first webdesign

Een modern responsive webdesign. De totstandkoming hiervan was een intensief proces tussen Ace Group en Van Egmond Van Hirtum. In dit traject is uitvoerig gekeken naar informatiebehoeften en gebruiksvriendelijkheid. Social media is een belangrijke verkeersbron, want Van Egmond Van Hirtum weet als geen ander het woningaanbod onder zijn doelgroepen onder de aandacht te brengen. De meeste mensen checken hun social media berichten op een smartphone en om die reden moest de website een mobile-first benadering krijgen.

Koppeling woningaanbod

Van Egmond Van Hirtum werkt met het CRM-pakket van De Goes & Roos. Het complete woningaanbod wordt is deze applicatie bijgehouden. Om veel werk te besparen, ontwikkelde Ace Group een koppeling, die dagelijks de wijzigingen vanuit het De Goes & Roos-pakket verwerkt in de website.

Max Sedelaar-aanbod

Binnen dezelfde Umbraco-installatie is ook de website van Max Sedelaar ondergebracht. Dit kantoor valt ook onder de Habithuis-vlag en maakt gebruik van dezelfde functionaliteiten als de website van Van Egmond Van Hirtum. De koppeling met De Goes & Roos-koppeling is gesplitst, waardoor het aanbod van beide makelaars niet door elkaar gaan lopen. 
Bekijk dit project