Ace Group, full-service internetbureau

MailChimp

Maatwerkoplossingen verdienen zich snel terug. Ook combineren we krachtige functionaliteiten en leveren daardoor een topproduct. MailChimp is een expert op het gebied van e-mailmarketing. Ace Group ontwikkelde een MailChimp-template en integreerde die in Mandrill (MailChimp verzendt nieuwsbrieven naar mailinglijsten en zijn broertje Mandrill maakt het mogelijk om mails per stuk te versturen). Dankzij deze technieken versturen we nieuwsbrieven naar duizenden personen zonder dat we daarmee de eigen webserver benadelen.

Nieuwsbrief genereren

Geelkerken Linskens Advocaten plaatst met grote regelmaat nieuwsartikelen op de eigen website. Voor de nieuwsbrief selecteren zij de gewenste nieuwsartikelen. CMS Umbraco genereert vervolgens de complete nieuwsbrief door titels, introductietekst, foto’s en de directe verwijzingen op te halen en te verwerken in de nieuwsbrief. Veel ondernemers die zelf nieuwsbrieven maken en versturen, kennen de ergernissen en het pielen om de uitlijning en dergelijke in orde te krijgen. Daar zijn ze vaak dagen mee bezig. In geval van Geelkerken Linskens Advocaten is dit geautomatiseerd.

Meetbaar

Bij het genereren van de nieuwsbrief maken we de links automatisch Google Analytics-proof. Dat betekent dat alle kliks op de links in de nieuwsbrief meetbaar zijn. We zien in Google Analytics precies het effect van de nieuwsbrief. Nieuwsbrieven stimuleren herhalingsbezoekers en wij zien dat deze groep bezoekers sneller overgaan tot conversies, meer pagina’s op de website bekijken en dus van hogere kwaliteit zijn. E-mailmarketing biedt enorme kansen en is mits het goed ingezet wordt een uiterst krachtig online marketing middel.

Maatwerk zou duur zijn? Als u drie volle dagen bezig bent met een nieuwsbrief en uw uurtarief is € 50,00 dan bent u € 1.200,00 verder. Wanneer u jaarlijks vier nieuwsbrieven verstuurt, dan loopt dit op tot € 4.800,00 en bent u veel ergernissen rijker. De investering van onze maatwerkoplossing lag stukken lager en Geelkerken Linskens Advocaten verstuurt zijn nieuwsbrief maandelijks.

Bekijk dit project