Ace Group, full-service internetbureau

Koppeling met CRM-pakket

Bloemencorso Bollenstreek maakt gebruik van een CRM-pakket (van 4Proces uit Hillegom). Alle formulieren op de website verzamelen data van de verschillende bezoekers. Iemand die zich aanmeldt als vriend of een contactformulier invult, komt netjes in de CRM-applicatie.

Koppeling met MailChimp

De vrijwilligers van Bloemencorso Bollenstreek werken aan het up-to-date houden van de contactgegevens. Mutaties die hierin optreden, zijn van invloed op verschillende andere applicatie, zoals MailChimp. Vanuit MailChimp worden de nieuwsbrieven verstuurd naar andere vrijwilligers, sponsoren en andere relaties. Wekelijks gaan we de data vanuit het CRM-pakket ophalen en verwerken in de mailinglist dankzij de MailChimp API. Als de organisatie mailingen gaan versturen, dan is in ieder geval de mailinglist up-to-date.

Deze koppelingen vragen om verdere verfijning, maar omdat wij maatwerk kunnen leveren, zijn we in staat om dit naadloos te laten aansluiten op de werkwijze van Bloemencorso Bollenstreek. Uiteindelijk besparen ze hier veel tijd mee en blijft de kwaliteit van de data hoog.

Bekijk dit project