Ace Group, full-service internetbureau

De e-commerce applicatie is voor de consument een normale webshop. Ace Group ontwikkelde de webshop in CMS Umbraco met gebruik van het e-commerce framework Merchello. Een standaard oplossing was voor deze opdracht niet toereikend en Merchello biedt een ongekende flexibiliteit.

Wat maakt deze opdracht zo bijzonder?

We ontwikkelde een afgeschermde omgeving, waar elke retailer van het winkelcentrum zelf producten en aanbiedingen toevoegt. De consument merkt hier in principe niets van, want deze gebruiker kan producten van verschillende retailers in één bestelling opnemen én betalen. De retailers krijgen wekelijks automatisch hun omzet vanuit de webshop overgemaakt.

De consument ontvangt na de betaling een orderbevestiging per e-mail met daarin een bijlage met vouchers. Met deze vouchers kan de consument de bestelling ophalen bij de betreffende retailers.

Verschillende behoeften per retailer

De retailer ziet in de afgeschermde omgeving verschillende rapportages. De uitdaging is dat elke retailer andere wensen heeft en ook andere soorten producten. De ene retailer bezorgt wel, de andere retailer is franchisenemer en dat brengt allemaal verschillende uitdagingen met zich mee.

Het Easyshopping-concept is de ideale oplossing voor elk winkelcentrum. De uiteindelijke weboplossing is uniek, omdat elk winkelcentrum weer andere retailers heeft met hun eigen wensen en behoeften.

Bekijk dit project