Ace Group, full-service internetbureau

De uitdaging van dit project was om een complete koppeling met het ERP-systeem te ontwikkelen, waarin prijzen, voorraden en orders gesynchroniseerd worden.

Restyle

In 2017 werd de bestaande nopCommerce-applicatie geüpgraded en installeerden we nieuwe templates en plug-ins. nopCommerce is open source en blijft zich doorontwikkelen. Veel functionaliteiten worden in nopCommerce aangeboden in de vorm van plug-ins. Voor de maatwerk-functies ontwikkelde Ace Group dan ook maatwerk plug-ins.

ERP-koppeling

Engelvaart Bodywear beschikt over een maatwerk ERP-pakket. Ace Group ontwikkelde een naadloze koppeling, waarin prijzen en voorraden worden gesynchroniseerd. Orders worden na een succesvolle betaling automatisch in de administratie verwerkt zonder extra handelingen.

Multistores

Het assortiment van Engelvaart Bodywear wordt verkocht via verschillende webshops, zoals rjbodywear.com, goedondergoed.com, seniorenondergoed.com. nopCommere biedt standaard deze multistore-functionaliteit. Het assortiment wordt centraal beheerd in nopCommerce en per artikel is te bepalen onder welke webshop het verkocht mag worden. Dit is een perfecte oplossing om specialistische webshops te lanceren, die ieder zijn afgestemd op een specifieke doelgroep en/of productgroep. Het resultaat is dat daarmee makkelijker een goede vindbaarheid in Google wordt behaald.

Online marketing / growth marketing

Ace Group zet verschillende vormen van online marketing in en allemaal gericht op verdere groei van de webshops. Engelvaart Bodywear vindt het belangrijk om te blijven groeien en online biedt daarin voldoende mogelijkheden. We zetten hiervoor SEO-campagnes, AdWords-campagnes en ondersteuning bij e-mailmarketing en social media. Elk kwartaal bespreken we de resultaten en formuleren nieuwe actiepunten en vindt regelmatig tussentijds overleg plaats om nieuwe kansen en mogelijkheden te vinden op basis van experimenten.

Bekijk dit project