Ace Group, full-service internetbureau

Interactie

Ace Group gaat projecten altijd in interactie met de opdrachtgever aan. Deze weet immers als geen ander aan welke informatie zijn (potentiële) klanten en relaties behoefte hebben. En alleen de opdrachtgever zelf kent de ontwikkelingen in de bedrijfstak waarin hij werkzaam is. Bij die kennis over de markt, voegt Ace Group kennis over internet en e-commerce. Websites bouwen is tegenwoordig geen kunst meer, maar een e-commerce strategie die naadloos de bestaande business ondersteunt of zelfs versnelt, is nog altijd een zeldzaamheid. Alleen in interactie met de opdrachtgever kan een optimaal eindresultaat worden neergezet. Als adviseur biedt Ace Group daarbij een nieuwe manier van kijken naar 'oude' zaken.

De thuisbasis van Ace Group aan de Hoofdstraat biedt een inspirerende omgeving om tot een vruchtbare samenwerking te komen. Wederzijdse pro-activiteit en interactiviteit kenmerken de relatie van Ace Group met haar cliëntèle.

Omdat de ICT en bedrijfsmatige problemen steeds complexer worden, zijn ook de oplossingen steeds intelligenter. De nadruk ligt op 'Technologie' (o.a. backoffices, databases en scripting) en 'Bedrijfskunde' (o.a. marketing, verminderde werkdruk, beveiliging en beheer). Aangevuld met het derde vakgebied 'Interaction design' is Ace Group in staat om oplossingen te bieden die haar opdrachtgevers jarenlang rendement bieden.