Ace Group, full-service internetbureau

nopCommerce, webshop

nopCommerce is een .NET open source webshop. Standaard is nopCommerce erg uitgebreid; ook gebruikers zonder HTML-kennis kunnen de webshop up-to-date houden én daarmee actief werken aan betere rankings in zoekmachines. Maatwerkoplossingen zijn voor webwinkels erg belangrijk. Denk hierbij aan voorraadbeheer, orderverwerking, administratie, etc.

Ace Group heeft zich gespecialiseerd in implementaties van het open source .NET-webshoppakket van nopCommerce. Het biedt enorm veel functionaliteiten én maatwerkoplossingen zijn hierin mogelijk.

Volgens Microsoft is nopCommerce de toonaangevende ASP.NET e-commerce oplossing. nopCommerce is een veilig, schaalbaar en uitbreidbaar e-commerce platform. Het beschikt over een gebruiksvriendelijke beheersomgeving voor het beheer van de storefront, klanten, verlanglijstjes en kortingen. Het is flexibel, meertalig en biedt ondersteuning voor honderden andere functies.

Voor ons biedt nopCommerce de ideale basis voor een geavanceerde webshop, die bovendien door ons is te koppelen met uw eigen software, zoals voorraadsystemen, administratie en crm software.

Belangrijkste voordelen nopCommerce webwinkel:

  • Complete webwinkel oplossing
  • Standaard zoekmachine vriendelijk
  • Volledig zelf makkelijk beheersbaar
  • Uitgebreide internetmarketing mogelijkheden
  • Koppelingen met payment provider Buckaroo (iDeal, etc …)
  • En nog veel meer …

Ace Group heeft veel ervaring met het ontwikkelen van webshops, maar ook met de complete organisatie daarachter. Denk hierbij aan online betalingen, voorraadbeheer, orderverwerking, klantenservice, online marketing.

Relevante projecten

Measurement Plan RJ BodywearMeasurement Plan RJ Bodywear

Measurement Plan RJ Bodywear

Voor de webshop van RJ Bodywear ontwikkelden we een measurement plan. Dit is een jonge dienst in de online marketing branche met als doel om versch...

Lees verder
Webshop Ben BorstWebshop Ben Borst

Webshop Ben Borst

Ontwikkeling van de webshop van Ben Borst. De webshop biedt een breed assortiment exclusieve herenmode voor de stijlbewuste man.

Lees verder