Ace Group, full-service internetbureau

Google AdWords, online adverteren

Wanneer online concurrentie hevig is, biedt online adverteren de kans om binnen 24 uur op de eerste pagina van Google te staan. Google AdWords biedt daarnaast inzichten in welke zoektermen écht belangrijk voor u zijn. Wij passen AdWords vaak toe, om hierop de website aan te passen, zodat deze in de natuurlijke zoekresultaten stijgt. De natuurlijke zoekresultaten kosten u niets, maar met online adverteren betaalt u kosten per klik. Online adverteren is een sterk instrument binnen zoekmachine marketing.

Zoekmachine optimalisatie

Het behalen van een goede vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten, neemt tijd in beslag. Met online adverteren bent u binnen 24 uur op de eerste pagina van Google, maar met SEO kan dit maanden duren. Waarom dan inzetten op SEO? Veel meer mensen klikken op natuurlijke zoekresultaten dan op advertenties, dus de Google vindbaarheid is van groot belang. Zoekmachine optimalisatie is een instrument van zoekmachine marketing gericht op de lange termijn.

Zoekmachine Marketing

Wilt u een betere Google vindbaarheid? Onze mix van Google AdWords en zoekmachine optimalisatie vergroten uw zichtbaarheid op het internet. Hogere bezoekersaantallen vergroten de kans op meer omzet. Maar ... u steekt veel tijd in zoekmachine marketing, maar wat moeten de bezoekers op uw website doen? Neem contact op met Ace Group voor een vrijblijvend gesprek.