Ace Group, full-service internetbureau

Gratis, maar niet kosteloos

Het voordeel van social media is dat het allemaal gratis is, maar hierin schuilt ook meteen de grootste valkuil. Iedere social media website is anders en het biedt weer andere mogelijkheden en kansen. Bedenk goed wat u ermee wil bereiken, want zonder goed plan richt u meer schade aan dan dat u er voordelen mee kan behalen.

Social media strategie

Ace Group helpt u graag met het opzetten van een social media strategie. We hebben een ruime ervaring met het opzetten en beheren van Twitter-, Facebook-, Google Plus- en LinkedIn-accounts. Daarnaast houden we optimaal rekening met het in kaart brengen van de effectiviteit van uw social media campagnes door alle acties te koppelen met webanalytics.

Hootsuite

Hootsuite is een social media tool, waarmee eenvoudig al uw social media profielen in één online omgeving zijn te beheren. Ace Group is erkend Hootsuite Solution Partner en kan u(w bedrijf) helpen om het beste uit social media te halen. Niet alleen maken we u bekend met de basis, maar helpen ook met social media aan de slag te blijven. Diverse ondernemers helpen wij met:

  • Het opzetten en inrichten van social media pagina's.
  • Het slim inrichten van uw Hootsuite-account.
  • Meetbaar maken van social media campagnes.
  • Helpen met genereren van content, zodat u blijvend de vruchten kunt plukken.

Dit verzorgen wij voor meerdere bedrijven. Zij zien onze inbreng als 'een stok achter de deur' en omdat alles meetbaar is, stimuleert hen dit om actief met social media aan de slag te blijven. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan contact op!

 

 

Relevante projecten

Facebook pagina SportusFacebook pagina Sportus

Facebook pagina Sportus

Door de integratie van Facebook met de webshop van Sportus.nl zorgen we ervoor dat de Facebookpagina succesvol wordt. Om het contact met klanten en...

Lees verder
Facebook pagina Subside SportsFacebook pagina Subside Sports

Facebook pagina Subside Sports

Betrokkenheid creëren. Dat was de wens van Subside Sports. Om het contact met klanten en liefhebbers te intensiveren is een Facebook pagina ontwikk...

Lees verder