Ace Group, full-service internetbureau

Partnerbadge Horizontal

Google Partner

Ace Group is gecertificeerd Google Partner. Deze accreditatie werd behaald na twee theoretische certifcaten, voldoende budget-eisen en voldoende praktijkervaring. Met Ace Group bent u ervan verzekerd dat we resultaat kunnen behalen met uw AdWords-campagnes. We zijn resultaat-gericht, onze werkwijze is transparant en alles is dankzij de statistieken inzichtelijk.

Campagnematig

Vooraf bepalen we doelstellingen. Op basis van deze doelstellingen bepalen we de zoektermen waar u op gevonden wil worden. De duur van de campagne is 3 maanden. Bij het naderen van de einddatum bespreken we de resultaten en bepalen de vervolgstappen. Tijdens de campagne pleegt Ace Group meerdere malen per week onderhoud en zorgt voor goede posities en kliks naar de websites.

Voordelen van AdWords

  • We stellen een dagbudget in waarmee we de kosten in de hand kunnen houden.
  • Binnen enkele uren staan de advertenties al in Google.
  • Uitermate flexibel.
  • De effectiviteit is exact te meten.
  • Geeft inzicht in de populariteit van zoektermen. Deze kennis is dan weer goed te gebruiken voor de zoekmachine optimalisatie.

Webanalytics

Elke klik wordt geregistreerd. Ace Group werkt al jaren met het webanalytics-pakket van Google Analytics. Online adverteren is effectiever dan het adverteren in een krant of magazine; bij offline media is te zeggen hoe mensen de advertentie hebben gezien, bij online adverteren is iedere vertoning en klik te meten.

Relevante projecten

Website Lancia HaartechniekWebsite Lancia Haartechniek

Website Lancia Haartechniek

Lancia Haartechniek wilde een nieuwe website gericht op vrouwen met haarproblemen. Het is belangrijk dat de website goed vindbaar is in Google en m...

Lees verder
DIT! is Katwijk 2015/2016DIT! is Katwijk 2015/2016

DIT! is Katwijk 2015/2016

Katwijk Marketing gaf Ace Group opdracht voor de ontwikkeling van de website, de online advertentie-campagnes en content marketing van de DIT! is K...

Lees verder
Measurement Plan RJ BodywearMeasurement Plan RJ Bodywear

Measurement Plan RJ Bodywear

Voor de webshop van RJ Bodywear ontwikkelden we een measurement plan. Dit is een jonge dienst in de online marketing branche met als doel om versch...

Lees verder
Website Camping de DuinpanWebsite Camping de Duinpan

Website Camping de Duinpan

Camping de Duinpan is een opdrachtgever waar wij al jaren voor werken. Wederom kreeg Ace Group het vertrouwen om de nieuwe website te ontwikkelen.

Lees verder
Website Vakantiepark DuinrustWebsite Vakantiepark Duinrust

Website Vakantiepark Duinrust

Vakantiepark Duinrust vertrouwt al jaren op de internetexpertise van Ace Group. Een nieuwe website was een mooie afsluiter van 2012.

Lees verder
Webshop Sportus.nlWebshop Sportus.nl

Webshop Sportus.nl

Ontwikkeling en beheer van de webshop van Sportus.nl. Sportus.nl is sinds 1999 de specialist op het gebied van Sport en Retro Fashion. Sportus.nl l...

Lees verder