Ace Group, full-service internetbureau

Ace Group doet het goed en het werd noodzakelijk om nieuw personeel en daardoor vers bloed aan te trekken. Vanaf 1 januari 2017 verwelkomen we in ons nieuwe team 3 nieuwe medewerkers.

  • Patrick Themotus. Een senior back-end developer met zeer veel ervaring op het gebied van .NET-webdevelopment en Umbraco. Het leveren van hoge kwaliteit is een van zijn speerpunten.
  • Abdellah Felahi. Een junior back-end developer met grote ambities en de wil om veel te leren. Binnen een team met verschillende specialisaties gaat dat helemaal goed komen.
  • Rico Kramers. Een commerciële online marketeer. De vraag naar online marketing overstijgt de vraag van webdevelopment en omdat we beide specialisaties bieden, is hij een goede aanvulling.

De foto’s volgen uiteraard nog, maar ook in 2017 voorzien we groei en zijn we op zoek naar nieuw personeel op het gebied van front-end webdevelopment (HTML5, CSS en Javascript).

Vertrokken

Helaas hebben wij afgelopen jaar ook afscheid moeten nemen van een tweetal medewerkers.

  • Steven Voordijk. Na een dienstverband van 19,5 jaar verliet Steven Voordijk het schip. De back-end developer was een van de oprichters van Ace Group in 1997. Steven wil graag iets voor de maatschappij betekenen en omdat hij buiten Ace Group nooit bij een ander bedrijf had gewerkt, wilde hij zijn vleugels uitslaan. Hij is geland bij het ministerie van Binnenlandse Zaken.
  • Wesley de Roo. Wesley kende een grote groei bij Ace Group, nadat hij overkwam bij een reclamebureau. Hij werd aangenomen als front-end developer, maar uiteindelijk werkte hij zich op als back-end developer. Kenmerkend voor Wesley was dat hij zich in specifieke vraagstukken kon vastbijten, alles daarover uitzocht en experimenteren. Nadat zijn toekomst als back-end developer vast stond, zocht hij een werkgever met een groter webdevelopment-team.

Tijdens de afscheidsborrels hebben we Steven en Wesley al uitvoerig bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren. Uiteraard laten we dit ook niet voorbij gaan op de eigen website.

21 december 2016