Ace Group, full-service internetbureau

De nieuwe bedrijfsnaam is een samenvoeging van WHY + Ace = Whyce. Hierin hoort u het Engelse 'wise', wat staat voor 'wijsheid'. Juist met onze gebundelde kennis van (online) communicatie en het slim opbouwen van data zetten we een uniek concept neer, waarin we u als onze gewaardeerde opdrachtgever laten groeien.

Whyce staat voor groei!

Whyce blijft de diensten verrichten die beide bedrijven voorheen ook uitvoerden, maar door de fusie verdubbelt het team en vergroten we ons dienstenaanbod: alle facetten van webdevelopment, softwareontwikkeling en online marketing. We zetten het unieke Bullseye-framework in, waarin we uw communicatie (online en offline) compleet in kaart brengen en van daaruit zetten we gerichte acties uit om data te verzamelen. Die data gebruiken we voor slimme vervolgacties. De weboplossing vormt uiteraard de spil, want daar leiden we iedereen naartoe. Juist op de website vangen we uw bezoekers in zogenaamde funnels, wat leidt tot meer omzet aan uw zijde.

Wat verandert er voor u?

Weinig, maar toch ook wel! U blijft uw vertrouwde contactpersonen behouden, alleen zijn wij breder inzetbaar voor alle communicatievraagstukken. Wij zoeken de juiste partners om ons heen en trekken de komende jaren specialisten aan om alles wat met communicatie te maken heeft (ook video, grafisch, events) op een slimme manier in te zetten. Wij maken alles meetbaar en daardoor zien we precies wat wel en wat niet werkt, zodat we op basis van data de juiste beslissingen maken. Juist omdat we alle facetten beheersen, geven wij eerlijk advies.

Nieuwe naam = nieuwe huisstijl

Het beeldmerk van het nieuwe logo bestaat uit twee delen. Het bovenste deel verwijst naar Ace Group en het onderste deel naar WHY?!. Samen vormen die delen een ster, wat symbool staat voor u als opdrachtgever. Het gehele beeldmerk lijkt op een pijl gericht naar boven en dat symboliseert de groeistrategie die wij met u als opdrachtgever voor ogen hebben. 

Binnenkort introduceren wij ook onze nieuwe website op www.whyce.nl.

Wanneer en hoe?

Vanaf vandaag, 1 maart 2018, is de fusie actief. 

Wij introduceren vanaf vandaag nieuwe e-mailadressen eindigend op @whyce.nl. E-mails gericht aan @why.nl- en @acegroup.nl-adressen blijven we gewoon ontvangen.

Telefoonnummers blijven voorlopig hetzelfde.
Dus het centrale nummer van WHY?!: 071 542 3333, en het supportnummer 071 542 32 45, en voor Ace Group: 071 401 9077.

Afgelopen maand zijn de medewerkers van WHY ICT Group?! naar Rijnsburg verhuisd, naar het pand waarin Ace Group al werkte.

Ons bezoekadres is:

Whyce
De Maessloot 3
2231 PX Rijnsburg
Route bekijken »

Bent u benieuwd naar het bullseye-framework, het nieuwe villakantoor of wilt u groeien? Kom dan langs bij Whyce op De Maessloot voor een kop koffie!

Whyce Logo Fullwidth

1 maart 2018