Ace Group, full-service internetbureau

Het geheel Open Source NET CMS Umbraco staat bekend om zijn grote mate van flexibiliteit, waardoor het zich uitstekend leent voor iedere maatwerkoplossing.

Certified Umbraco CMS Partner

Ace Group gebruikt het beste open soure NET CMS, Umbraco, en is sinds 2014 zelfs Certified Umbraco CMS Partner. Ace Group toont zo aan bekend te zijn met alle ins- en outs van het systeem. Door het gebruik van Umbraco als open source NET CMS en de kennis hiervan laat Ace Group zien elke wens van haar doelgroep te bewerkstelligen. Het CMS biedt u als klant vele voordelen.

Gebruiksvriendelijk open source NET CMS

Umbraco is voor een webredacteur zeer gebruiksvriendelijk. De leercurve van het CMS is kort en na een korte instructie kan een webredacteur hier direct mee aan de slag. Dit betekent dat u niet veel tijd kwijt bent aan het onderhouden en optimaliseren van uw website. Ace Group en Umbraco laten u niet voor verrassingen staan.

Garantie voor uitstekende vindbaarheid

Het voordeel van een open scoure NET CMS als Umbraco is dat het ook volledig vormgeeft naar de laatste actualiteiten. Ace Group heeft haar open source NET CMS zo ingericht dat het voldoet aan de laatste eisen van Google. Zo weet u zeker dat u een website in bezit heeft die voldoet aan de eisen die Google stelt. Dit is de basis voor een goede vindbaarheid van uw website in de zoekresultaten resulterend in hoge bezoekersaantallen.

Ace Group feliciteert Umbraco met het winnen van deze award. Het geeft een bevestiging dat Ace Group gebruik maakt van de juiste software. U bent als klant dus op het goede adres als u een maatwerkoplossing zoekt. Als Certified Umbraco CMS Partner is Ace Group u graag van dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

2 februari 2015