Ace Group, full-service internetbureau

Gebruiksvriendelijkheid

Elke goede webdesigner en goede webdeveloper adviseert u om uw website responsive te laten zijn. Velen denken dan klaar te zijn, maar helaas vinden uw bezoekers uw responsive website niet gebruiksvriendelijk genoeg. Dit is het punt waar veel mobiele gebruikers tegenaan lopen. Het is een leuk gezicht, wanneer u uw venster groter en kleiner maakt en dan ziet hoe uw website daarop reageert, maar heeft u wel eens geprobeerd om een specifiek artikel te zoeken of geprobeerd een bestelling te plaatsen of geprobeerd om een fotoreportage te kijken? Bent u dan nog steeds blij?

Laadtijden

Mobiele apparaten (zoals smartphones en tablets) beschikken niet over zo’n krachtige processor en internetverbinding als uw desktop computer. Dit betekent dat u kritisch moet zijn op de laadtijden van uw website. Hier zijn veel technische aanpassingen mee gemoeid, die u als ondernemer niet interessant genoeg vindt. Belangrijker is dat u beseft dat het eindresultaat gewoon goed, snel en gebruiksvriendelijk moet zijn. Daarmee gaat u het verschil maken in uw online concurrentiestrijd.

Voor websites en webshops

De ontwikkelingen op dit gebied gaan heel hard. Heeft u een mobiele website? Neem dan direct contact op, zodat we de bestaande website responsive kunnen maken. Is uw website al responsive? Laat ons uw responsive website verder optimaliseren. Het is van levensbelang dat uw doelgroepen prettige gebruikerservaringen hebben met uw website(s) of webshop(s).

Bij veel van onze opdrachtgevers is de verhouding tussen desktopgebruikers en van mobiele apparaten 50/50. Steeds meer mensen bekijken uw website op een smartphone of tablet, dus de noodzaak om hier snel wat aan te doen, neemt met de week toe. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met Ace Group.

24 juli 2014