Ace Group, full-service internetbureau

Liefst 81% van de marketeers gelooft dat bloggen een cruciaal onderdeel is van het bedrijfsproces. Nog niet overtuigd van bloggen? Wij laten u de meerwaarde zien van bloggen!

Uitgroeien tot autoriteit

Door te bloggen over uw vakgebied, informeert u niet alleen uw lezers, maar u deelt ook kennis. Op deze manier bouwt u een expertstatus op, waarmee u uw doelgroep duidelijk maakt waarom ze voor uw bedrijf moeten kiezen. Bent u bang ook uw concurrenten beter te maken? Ga die strijd aan, want uiteindelijk oogst u het vertrouwen van prospects.

Hogere rankings in Google

Bloggen is ook van positieve invloed op de rankings van uw website in Google. Google waardeert namelijk websites, die regelmatig nieuwe content publiceren. Juist dat is een belangrijk voordeel dat bloggen met zich meeneemt! Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten welke zoektermen voor uw doelgroepen relevant zijn en daar in uw inhoud rekening mee te houden. Een goede zoektermanalyse is daarom cruciaal en uiteraard biedt Ace Group zijn ervaring en deskundige ondersteuning in aan.

Meer bereik met social media

Wanneer u interessante- en relevante blogs publiceert, is dit tevens goed materiaal om uw social media profielen mee te voorzien van nieuwe berichten. Juist als u de directe links van het blogartikel is de berichten opneemt, leidt dit tot extra verkeer op uw website. Daarnaast vergroot dit uw online bereik, want anderen gaan interessante artikelen delen en beantwoorden, waardoor uw bedrijf ook bij hun netwerk onder de aandacht komt. Dit is het bekende sneeuwbal-effect.

Uiteindelijk meer omzet

Door het verhogen van de expertstatus en vindbaarheid van uw website via Google en social media trekt u meer bezoekers naar uw website. Wanneer u op uw website het vertrouwen van hen wint, ziet u dat terug in uw omzet.

Als strategisch internetbureau helpt Ace Group u graag verder met bloggen. Bloggen behoeft een sterke structuur die gelieft is bij Google. Als Google Partner helpen wij u met deze structuur graag op weg. Natuurlijk voorzien wij u ook graag van enkele handige tips. De koffie staat klaar! Neem vrijblijven contact op.

19 juni 2015