Ace Group, full-service internetbureau

Call-2-action

De nieuwe functionalteit maakt het mogelijk om uw bedrijfspagina te voorzien van een call-to-action knop, die doorverwijst naar uw website. Met een call-to-action knop stuurt u bezoekers direct vanaf uw Facebook-pagina door naar uw website of webshop. Er zijn diverse soorten call-to-action knoppen te gebruiken, omdat iedere ondernemer een verschillend doel wil verwezenlijken met Facebook.

Facebook wil met deze update graag ondernemers van dienst zijn. Zo zijn de buttons "shoppen", "boeken", "contact met ons opnemen", "apps gebruiken", "game spelen", "registeren" en "video bekijken" te gebruiken op uw bedrijfspagina van Facebook. Het houdt rekening houdt met een grote hoeveelheid doelen.

Adverteren

De nieuwe call-to-actions zijn ook te gebruiken bij adverteren op Facebook. Met Facebook Ads bereikt u met gerichte targetingopties een nog groter deel van uw doelgroep. Zo is de kans nog vele malen groter dat uw doelgroep gebruikt maakt van de nieuwe call-to-action knoppen en zich zo verplaatst naar de website. Hierdoor is de kans nog groter dat uw geformuleerde doelen met betrekking tot Facebook worden behaald.

Natuurlijk voeren wij voor u de call-to-action buttons graag door op uw bedrijfspagina, zodat uw bedrijfspagina nog doelgerichter wordt en u meer rendement behaalt uit uw social-media strategie. Neem bij interesse gerust vrijblijvend contact met ons op.

20 februari 2015