Ace Group, full-service internetbureau

Partnerbadge Horizontal

Online advertenties

Google AdWords beschikt over een wereldwijd bereik van 85% van de miljarden internetgebruikers. Het advertentieplatform is de laatste jaren flink uitgebreid en dagelijks zijn er miljarden euro’s aan advertentiebudgetten mee gemoeid. Google AdWords biedt veel kansen zowel voor landelijk georiënteerde organisaties als lokale ondernemers. Met de Google Partner certificering hebben wij het bewijs geleverd dé ideale partner te zijn, die voor u optimale resultaten kan behalen.

Wat is AdWords?

De advertenties van AdWords zijn zichtbaar in zoekmachines, in-app in smartphone programma's én op websites met advertentieblokken. AdWords toont alleen de advertenties aan gebruikers die zoeken naar de voor u relevante zoektermen. Met het online advertentieprogramma kunnen wij de kwalitatieve bezoekersaantallen op uw website(s) vergroten en daardoor kunt u meer contactaanvragen en/of verkopen via uw website genereren. Samen met u bepalen we de belangrijkste zoektermen, bepalen doelstellingen en gaan vervolgens aan de slag om met de advertenties deze doelen te bereiken.

AdWords is geen kostenpost, maar een goede manier om te investeren in uw online kansen. Elke klik is meetbaar en het is mogelijk om heel flexibel te schakelen tussen zoektermen die wel en die niet werken. Wilt u ook de kwalititatieve bezoekersaantallen op uw website vergroten en daardoor meer omzet behalen? Ace Group is als Google Partner heel geschikt, dus neem vrijblijvend contact op!

 

11 december 2013