Ace Group, full-service internetbureau

Alles op één centrale plek

HootSuite Certified Professional Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn, YouTube. Vrijwel iedere ondernemer heeft wel een profiel, maar het gebruik ervan is minimaal. Het goed gebruiken van social media biedt zoveel kansen, want de bedrijfsnaam blijft zichtbaar voor doelgroepen en stakeholders. Dat is weer positief voor merkopbouw, waardoor opdrachtgevers sneller denken aan uw onderneming, wat resulteert in positieve mond-tot-mondreclame. Hootsuite maakt het ondernemers gemakkelijk, omdat op een centrale online omgeving alle berichten gevolgd kunnen worden én daarop te reageren. Ook kan met één handeling een bericht op meerdere social media profielen gepubliceerd worden. Dus met minder tijd meer bereiken!

Kansen benutten

Een goede social media strategie is waar Ace Group een centrale rol in kan spelen. We richten het Hootsuite-account in en leren hoe ermee om te gaan, de statistieken te interpreteren en kansen via social media te benutten. Uiteraard blijft de website een centrale rol hierin vervullen, omdat de social media activiteiten moeten bijdragen aan kwalitatieve bezoekers op de website.

Wilt u op een goede manier met social media aan de slag, registreer een Hootsuite-account (via https://hootsuite.com/p_10554?d=pro) en neem contact op met Jaap van Duijn. Met een Hootsuite Solution Partner weet u zeker dat social media voor u kan werken!

15 november 2013