Ace Group, full-service internetbureau

Geen standaard-oplossingen

Elke opdrachtgever heeft een eigen strategie en daar passen in onze visie geen standaardoplossingen bij. Bij Ace Group werken 5 gespecialiseerde webdevelopers, die maatwerkoplossingen bieden. Daarnaast zijn de 3 online marketeers actief bezig om groei voor de opdrachtgevers te realiseren.

Hoe het begon …

Ace Group begon als een van de eerste internetbureaus in de Duin- en Bollenstreek met een heel jong team. Dit waren nog simpele HTML-websites, maar vanaf het begin af aan ontwikkelden we websites, die waren afgestemd op een uitgekiende strategie. Het bedrijf kende een vliegende start vanuit Katwijk in het bedrijventerrein van De Raad. In 2002 fuseerde Ace Group met Corde (een creatief communicatiebureau) en vestigden zich op de Valkenburgseweg. In 2005 kwam Corde in zwaar weer, waardoor Ace Group solo verder ging en verhuisde naar het huidige pand aan de Hoofstraat in Valkenburg.

Opdrachtgevers

Natuurlijk verwelkomen we jaarlijks nieuwe opdrachtgevers en nemen we ook van enkelen afscheid, maar het grootste deel van de opdrachtgevers zijn zelfs langer dan 10 jaar aan Ace Group verbonden. We hebben een aantal indrukwekkende opdrachtgevers aan ons weten te verbinden, zoals een Chaabi Bank, Dutch Flower Group, Engelvaart Bodywear, Geelkerken Linskens Advocaten, Katwijk Marketing, Koningshof Groep, Van Nieuwpoort Groep, Verscentrum Nederland, Vink Groep en nog ruim honderd opdrachtgevers verspreid over voornamelijk de Randstad.

Hoe verder?

Ace Group blijft maatwerk-oplossingen ontwikkelen en daarin volgen we de laatste technieken. Juist op het gebied van online marketing verwachten we de meeste kansen te realiseren door onze online marketeers op te leiden tot growth hackers. Growth hacking is gericht op groei en daarin zetten we verschillende online marketing-campagnes in samen met de opdrachtgevers om de beoogde doelstellingen te realiseren. Als Google Partner en met onze 20 jaar aan kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe we uw klanten en prospects online moeten bereiken.

Verhuizen

Ace Group bewijst een echt Katwijks bedrijf te zijn. We begonnen in Katwijk, verhuisde in 2005 naar Valkenburg en vanaf mei 2017 gaan we onze opdrachtgevers bedienen vanuit de Maessloot 3a in Rijnsburg (Klei-Oost). Naast .NET-webdevelopment en online marketing gaan we ook trainingen aanbieden. Onze kennis op het gebied van SEO, AdWords, e-mailmarketing, social media en Google Analytics gaan we delen. Daarmee willen we onze opdrachtgevers helpen om nóg meer uit hun website/webshop te halen, want als onze opdrachtgevers groeien, groeien wij mee.

27 februari 2017