Ace Group, full-service internetbureau

Internetstrategie

We bepalen met u het doel, de doelgroep(en) en de doelstellingen. Vervolgens bekijken we hoe de website hierop kan aansluiten. Naast de open source oplossingen (als Umbraco en nopCommerce) kunnen we ook maatwerk ontwikkelen. Juist met een maatwerkoplossing kunnen we de website volledig aansluiten op de internetstrategie.

De juiste bezoekers

Bij het formuleren van een internetstrategie houden we optimaal rekening met het inzetten van online marketing, e-mailmarketing en social media. Dus naast het ontwikkelen van de weboplossing denken we ook goed na hoe we de juiste bezoekers kunnen aantrekken.

Effectiviteit

Het bepalen van doelstellingen en doelgroepen is van invloed op de effectiviteit van de website. Hoe beter de website de bezoeker informeert, des te eerder hij (of zij) tot de gewenste acties wordt gestimuleerd. Dit resulteert in meer conversies (contactaanvragen, offerteaanvragen en/of bestellingen).

StatistiekenStatistieken

Statistieken

Zonder statistieken is het niet mogelijk om goede beslissingen te nemen om uw website verder te verbeteren. Wij gaan voor ...

Lees verder
AccreditatiesWebsite

Accreditaties

De kwaliteit van het ontwikkelen van online strategieën komt voort uit onze jarenlange kennis op het gebied van webdevelop...

Lees verder