Ace Group, full-service internetbureau

Yes! Uw eerste Google AdWords-campagne levert direct nieuwe klanten op en de omzet schiet omhoog. Ook uw SEO-campagne werpt na enige tijd zijn vruchten af en genereert nieuwe klanten. U heeft het vertrouwen van hen gewonnen en dat is vandaag de dag met de nodige online concurrentie toch een knappe prestatie. Het is vervolgens wel van belang om iets met het vertrouwen van deze klanten te doen.

Blijf zichtbaar!

Het is een bekend gegeven: "Herhalingsbezoeken converteren beter". Dat is absoluut niet iets nieuws onder de zon, maar wel nog steeds van groot belang. Hier komt een interessant gegeven bij, dat 32% van de nieuwe klanten binnen een jaar een tweede product aanschaft. De helft van hen doet zelfs binnen dat jaar een derde aanschaf. Toch ziet Ace Group dat deze kansen onbenut blijven. Zonde, want daarmee gaat potentiële omzet verloren. Wij maken u daarom graag bewust van een interessante mogelijkheid om meer uit bestaande online klanten te halen.

Ga aan de slag met automation via Mailchimp

Van e-mailmarketing is bekend, dat wanneer u op een gepersonaliseerde wijze aan de slag gaat, dit een echte conversieknaller is. E-mailcontent dat niet aansluit op de interesses, behoeftes of relevantie van de bestaande klant verdwijnt zo de prullenbak in. MailChimp is een effectieve en krachtige e-mailmarketing service om conversies van bestaande klanten mee te genereren en waarin zich volop mogelijkheden in marketing automation voordoen. Wellicht is marketing automation via MailChimp voor u nog redelijk onbekend. Marketing automation is een fantastische manier om uw e-mailmarketing op gepersonaliseerde wijze te automatiseren. Door uw webshop te koppelen met een MailChimp e-commerce koppeling wordt data verzameld en verstuurt MailChimp vervolgens gerichte e-mails naar uw klanten.

E-commerce automation

Voor webshops biedt Mailchimp het interessante e-commerce automation. Met e-commerce automation bedient u bijvoorbeeld bestaande klanten via relevante categorie follow-ups, waarbij u hen interessante producten aanbiedt die aansluiten op het reeds aangeschafte producten uit de betrekkende categorie. Het is al een mogelijkheid om hiermee te starten in de bedankt-mail! Met e-commerce automation informeert u deze bestaande klanten ook eenvoudig met nieuwe collecties, die aansluiten op eerdere orders. Ook stuurt u uw beste klanten eenvoudig met e-commerce automation via Mailchimp een kortingscode of attendeert u hen op niet afgeronde bestellingen! Een geweldige manier om meer omzet uit uw bestaande klanten te halen.

Natuurlijk biedt MailChimp ook geweldige automation voor websites. De mogelijkheden in lead generation zijn eindeloos om zo meer uit uw bestaande klanten te halen. Wilt u hier graag een keer met ons over gedachten wisselen? Gezellig! Neem contact met ons op voor een afspraak en wij zetten de koffie klaar!

20 januari 2017