Ace Group, full-service internetbureau

Kosten beheersbaar!

YouTube Ads zijn die videocommercials, die worden getoond vóór het openen van de gewenste YouTube-video. Bezoekers moeten de eerste 5 seconden kijken, dus dat is een uitgelezen kans om uw naamsbekendheid te vergroten. Google AdWords brengt pas kosten in rekening na 30 seconden, dus u betaalt alleen voor de daadwerkelijk geïnteresseerde bezoekers. Daarnaast stellen we een dagbudget in, zodat de kosten beheersbaar blijven.

Gerichte targetting

We richten de YouTube Ads-campagne op uw doelgroepen. Bevinden die zich in Katwijk en omstreken, in heel Nederland. Wilt u mannen bereiken, alleen vrouwen of alleen mensen in een bepaalde leeftijdscategorie? Dat kan allemaal! Het is zelfs mogelijk om te videoadvertenties alleen te tonen aan mensen met bepaalde interesses. Het is dus mogelijk om te adverteren op vrouwen van 25 tot 44 jaar in de regio Leiden die geïnteresseerd zijn in mode.

Videocommercials

De videocommercials verzorgen wij in samenwerking met videoproductiebedrijf QuickWorks uit Rijnsburg. Zij begrijpen als geen ander dat de eerste 5 seconden cruciaal zijn om de juiste doelgroepen met de video aan te spreken. De rest van de video is een commercieel aantrekkelijk verhaal, die geïnteresseerde bezoekers vasthoudt en stimuleert om tot actie te komen. Daarmee behalen we voor u de beste resultaten! 

Multifunctioneel

De videocommercials plaatsen we op YouTube en richten die zodanig in dat deze ook hoge rankings in Google kunnen behalen. De videocommercials zijn ook te integreren in uw website, social media campagnes, nieuwsbrieven en meer.

Meetbaar

Alles is volledig meetbaar. We zien precies hoeveel personen zijn bereikt, hoeveel kliks de advertentie opleverde en de uiteindelijke hoeveelheid conversies (bijvoorbeeld verkopen of aanvragen). De investering is vergelijkbaar met advertenties in gedrukte media, zoals tijdschriften en kranten, alleen is het bereik groter en veel doelgerichter.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Als geaccrediteerd Google Partner weten wij de beste resultaten te behalen en tonen uw advertenties op de plaatsen waar uw klanten zich bevinden.

21 oktober 2014