Ace Group, full-service internetbureau

"Een logische stap" volgens directeur Joeri van den Hoek: "De afgelopen jaren groeide Jaap als adviseur uit tot aanspreekpunt voor meer en meer opdrachtgevers en ook op zakelijke netwerkbijeenkomsten is Jaap inmiddels een bekend gezicht".

Visie onveranderd

Aan de koers van Ace Group verandert weinig. Ace Group blijft strategische internetoplossingen van hoge kwaliteit ontwikkelen en het internetbureau blijft dan ook investeren in kennis van de laatste internetontwikkelingen. Als een van de weinige internetbureaus is Ace Group geaccrediteerd Google Partner. Ook ligt de visie meer op het behalen van online rendement. Jaap van Duijn: "De tijd dat een website een visitekaartje is, ligt ver achter ons. Het draait niet meer om het mooie plaatje, maar juist door een uitgekiende internetstrategie groeit de website uit tot een onmisbaar communicatiemiddel tussen (potentiële) opdrachtgevers en organisatie".

Joeri Jaap

Specialisten

Ace Group is opgericht in 1997 en het team bestaat inmiddels uit 8 specialisten. Het full-service internetbureau ontwikkelt internetoplossingen voornamelijk voor de grotere MKB bedrijven en bedient meer dan honderd opdrachtgevers uit verschillende branches. Ace Group is in staat om met behulp van weboplossingen een belangrijke bijdrage te leveren aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Hiervoor zetten de specialisten diverse online marketing activiteiten in, zoals online adverteren (AdWords), zoekmachine-optimalisatie, e-mailmarketing en social media marketing.
Interesse? Nodig dan vrijblijvend de kersverse directeur Jaap van Duijn uit voor een kop koffie.
25 juli 2014