Ace Group, full-service internetbureau

Social media blijft een beladen onderwerp. Wat moet ik nu weer op Facebook plaatsen of hoe moet ik omgaan met negatieve tweets? Vijf jaar geleden kon niemand zich nog indenken hoe we meer en meer we afhankelijk worden van social media. Maar … kijk eens naar de kinderen in uw nabije omgeving en wat valt op? Constant zitten zij met hun neus in hun mobiel, communiceren via apps en het sociale leven vindt grotendeels plaats via social media. Dus wilt u over 10 jaar nog bestaan met uw bedrijf, wacht dan niet langer.

“De jeugd heeft de toekomst” is een alom bekende wijsheid en zelfs in deze moderne maatschappij blijft die wijsheid gestand. Het is dus onverstandig om daar niet naar te kijken. Alleen als u beslist om uw bedrijf te sluiten, is het nutteloos om met social media aan de slag te gaan. Bestaande ondernemers, die nu zeggen zich niet met social media te willen bemoeien, moeten zich serieus achter de oren krabben. Als het leven van de jeugd van nu al zo met internet verweven is, dan zijn ze dat over vijf of over tien jaar nog meer. Begin nu, want als u te laat start, mist u de boot.

Wat betekent dat voor uw website? Maak social media profielen aan, bouw aan uw online netwerk en toon op uw website dat uw bedrijf actief is op social media. Blijf uw eigen website regelmatig van nieuwe inhoud voorzien en publiceer dat vervolgens ook weer via Facebook, Twitter, Google Plus of welk social media dan ook waar uw doelgroep actief gebruik van maakt. Als u van plan bent om succesvol te blíjven, begin dan meteen!

28 juni 2013